top of page
VDR-Sanitair

Centrale verwarming door VDR-Sanitair: perfect op temperatuur in elk seizoen

De meest complete in verwarming

VDR-Sanitair is uw totaalspecialist in verwarmingsoplossingen op maat. Dankzij ons vakmanschap brengt u uw woning in elk seizoen perfect op temperatuur – zonder zorgen voor te hoge energierekeningen. Want we kiezen voluit voor duurzame installaties op gas, mazout of hernieuwbare energie.

Uw conventionele centrale verwarming plaatsen we steeds met de hoogwaardige materialen van Viessman. Zo realiseren we:
 

  • de plaatsing van nieuwe gascondensatie- en mazoutketels

  • het omzetten van mazoutketels en –installaties naar gasinstallaties

We nemen uw werken van a tot z in handen en zorgen voor een deskundig resultaat, binnen de afgesproken termijn

bram VDR-Sanitair

Verwarming: zuinig met energie, zuinig voor uw portemonnee

De technische ontwikkelingen op het gebied van centrale verwarming zijn indrukwekkend. Er wordt dan ook meer en meer gefocust op energiezuinigheid en duurzaamheid.

VDR-Sanitair beheerst de nieuwste technieken tot in de puntjes en plaatst uw gloednieuwe, groene verwarmingsinstallatie.U haalt de energie voor uw verwarming uit de kracht van de natuur en merkt meteen het verschil in verbruik.

Duurzaam verwarmen met VDR-Sanitair

Groen verwarmen begint dus met een telefoontje naar VDR-Sanitair. Maar welke oplossingen bieden we u precies?

1. warmtepompen

De warmtepompen die geplaatst worden door ons team garanderen u een uitzonderlijk rendement. U hebt de keuze uit warmtepompen die hun energie halen uit de lucht of uit de aarde. In het laatste geval voeren we putboringen uit om uw warmtepomp te installeren zoals het hoort. Ook hier vertrouwen we op de kwaliteitsmaterialen van Viessmann.

2. zonneboilers

Bij de plaatsing van een zonneboiler moeten er ook aangepaste collectoren en leidingen geplaatst worden. Gelukkig hebben we ook hiervoor alle expertise in huis. Met een hoogtewerker installeren we uw zonneboiler op uw dak en koppelen we hem aan uw vloerverwarming of radiatoren. We beschikken over de nodige wettelijke attesten om uw installatie te plaatsen én keuren, waardoor u tevens recht hebt op de beschikbare subsidies vanuit de overheid.

Wilt u ook besparen op uw energieverbruik én groener gaan wonen? Kies dan voor de zuinige verwarmingsoplossingen van VDR-Sanitair. Contacteer ons voor een gratis offerte op maat!

bottom of page